Leveransinformation

Vi använder huvudsakligen Schenker och DHL som våra leveranspartners. I de absolut flesta fall skickar vi din order inom 24 timmar, eller nästkommande vardag. Det innebär att du har dina varor inom 1-3 dagar.

Kostnaden för frakt som beror på vikt och ibland storlek på kolli, beräknas automatiskt och framgår i kassan.

Vissa varor kan under korta perioder vara slutsålda från vårt expresslager. Dessa gånger dröjer det mellan 3-15 dagar innan varorna har anlänt hos dig som kund.

Vi levererar just nu enbart till Sverige. Inom kort kommer vi dessutom acceptera beställningar från övriga Norden.

 

Leverans

Du kommer bli tillfrågad om identifikation eller underskrift vid din leverans. Om du beställt hemleverans och transportören inte kan leverera dina varor så kan dessa returneras till närmaste ombud eller fraktterminal. Du blir då kontaktad med instruktioner om hur du kan hämta ut ditt/dina paket. Om vi eller transportören inte kan nå dig för leverans/upphämtning av ditt paket så kommer sändningen att returneras till vårt lager och din order att avbrytas. Var vänlig kontakta oss på support@unitehockey.se om du vill arrangera en ny leverans i dessa fall. Vid vissa tillfällen är du som kund ansvarig för extra kostnader vid tillfällen då vi måste boka en ny leverans efter att varorna returnerats till oss.

 

Leveranstider

Alla leveranstider på vår hemsida är uppskattade cirkatider. Vi strävar alltid efter att uppnå dessa tider men är ej ansvariga för förseningar eller misslyckade leveransförsök ut till kund. Vissa gånger tar beställningar längre tid att slutföra och vissa produkter kan ta slut hos oss och våra leverantörers lager.

Om din leverans inte kommit fram som förväntat, var vänlig kontakta oss på support@unitehockey.se så hjälper vi dig.

 

Returer och återbetalningar

I de fall du vill göra en retur eller begära återbetalning på hela eller delar av din order, var vänlig kontakta oss på support@unitehockey.se. Vi återkommer till dig inom 1-2 arbetsdagar med vidare instruktioner för ditt ärende.